Over ons

Marc Citroen (NL) studeerde sociaal pedagogische hulpverlening aan de Hogeschool in Amsterdam (bachelor 1978) en studeerde verder fluit, piano en compositie. Sinds 1994 is hij docent op het gebied van meditatie, mantra’s en muziek. Hij coacht mensen in hun persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en is muziek- en klanktherapeut.

"De afgelopen 20 jaar heb ik gaandeweg een methode ontwikkeld, waarin muziek, meditatie en spirtualiteit elkaar versterken en aanvullen. Het is mijn passie om mensen te inspireren om die bron in zichzelf bloot te leggen, waaruit creativiteit stroomt en die tevens de sleutel is voor innerlijke rust."

Lees hier meer over Marc

 

Katrien Van Reybrouck (B) is yogadocente en cranio sacraal therapeute (bachelor). Daarnaast heeft ze zich verder geschoold in dans- en stemwerk in binnen- en buitenland.

"Mijn yogaleraars waren Amanda Denaux - Johan De Backer - Carlos Fiel.
Amanda Denaux opende voor mij de wereld van de Viniyoga.
Carlos Fiel heeft mij geleerd dat yoga ook een spel is van beweging en vrijheid creëren.
Ik ben afgestudeerd aan het Patanjali-instituut van Johan De Backer in 1997.
Mijn huidige leraar Paul Harvey is opgeleid door Desikachar, bij Paul heb ik verschillende bijscholingen gevolgd en hij is nog steeds een baken voor al mijn vragen. "

Lees hier meer over Katrien

Deze pagina delen