Het Ontdekkingshuis

Over ons

Marc Citroen (NL) studeerde sociale pedagogiek en hulpverlening aan de Hogeschool in Amsterdam (Bachelor 1978). Na enige jaren in dit werkveld te hebben gewerkt ging hij voor langere tijd naar India voor diverse trainingen op het gebied van meditatie, mindfulness en spiritualiteit. Daar, maar ook in Europa studeerde Marc bij verschillende spirituele leraren en meesters.

Tegelijkertijd studeerde hij verder op het muzikale vlak: fluit, piano, Indiaas harmonium, mantra's en improvisatie. Gaandeweg heeft zich een werkwijze ontwikkeld, waarin muziek, meditatie en spirtualiteit elkaar versterken en aanvullen. Sinds 1994 is hij docent op het gebied van meditatie, mantra’s en muziek en coacht hij mensen in hun persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Lees hier meer over Marc

 

Katrien Van Reybrouck (B) is yogadocente en cranio sacraal therapeute (bachelor). Daarnaast heeft ze zich verder geschoold in dans- en stemwerk in binnen- en buitenland.

"Mijn yogaleraars waren Amanda Denaux - Johan De Backer - Carlos Fiel.
Amanda Denaux opende voor mij de wereld van de Viniyoga.
Carlos Fiel heeft mij geleerd dat yoga ook een spel is van beweging en vrijheid creëren.
Ik ben afgestudeerd aan het Patanjali-instituut van Johan De Backer in 1997.
Mijn huidige leraar Paul Harvey is opgeleid door Desikachar, bij Paul heb ik verschillende bijscholingen gevolgd en hij is nog steeds een baken voor al mijn vragen. "

Lees hier meer over Katrien

Deze pagina delen