Groen is gezond!

Alle dagen eten wij gemiddeld wel 6 à 8 verschillende soorten groente.
Wokken, rauw, stomen noem maar op. Elke dag is het een feest van vitamines en mineralen op ons bord.
Van groen tot diep gekleurd tot lekker pittig zoals bv radijsjes.

Wij prijzen ons telkens gelukkig dat we zoveel vers en gezond op ons bord kunnen toveren.

Vandaag was er geen sla maar niet getreurd! Er waren genoeg kandidaten om een alternatief groen gerechtje te creëren.
Hieronder vind je het resultaat. Ik heb het bewust eenvoudig gehouden, geen pitten, geen noten. Zuivere groente met wat olijfolie erbij.

Eenvoudig gezond bijgerechtje 

Benodigdheden
1 handje rucola
½ komkommer
1 avocado
Olijfolie, citroen, peper en zout

Werkwijze
Snijd alle groente fijn en doe ze samen in de foodprocessor.
Voeg de olie, citroen, peper en zout toe.

Even op volle toeren laten draaien en je hebt een heerlijk bijgerechtje.

Eén gedachte over “Groen is gezond!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.