Jaaropleiding Mantrazanger
met Indiaas harmonium

SHARING THE JOY AND MAGIC
OF ANCIENT SOUNDS

Ervaringen van studenten

 
JAAROPLEIDING TOT MANTRAZANGER MET INDIAAS HARMONIUM
SHARING THE JOY AND MAGIC OF ANCIENT SOUNDS

Ervaringen van studenten
Ik ben heel blij dat ik de opleiding gedaan heb. Super aanvulling als yogadocent. Ik voel dat ik nu aan de voet van een berg sta met nog heel veel ervaringen en kennis. En dat het langzaam nog meer een stukje van mijn leven kan/moet worden.

Sommige dagen waren meer gefocust op het zingen, sommige dagen meer inhoudelijk, sommige meer harmonium spelen. De inhoud wisselde dus per dag.
In het begin heb ik het IBP (Internet Begeleidings Programma) veel gebruikt. Naar gelang de opleiding vorderde stond er wat minder info op, wat ik soms een klein beetje miste, maar aan de andere kant lukte het ook beter om zonder te oefenen.

Wat het huiswerk betreft voelde het heel soms als teveel, maar aan de andere kant was dat ook helemaal ok! Liever net iets te veel en je grenzen opzoeken dan te weinig. En bovendien kan je thuis blijven oefenen na de opleiding.


---


Heel verrijkend, leerzaam, leuk, afwisselend, en fantastisch om te doen. Je vergeet soms terug te kijken hoe je begon en dan heb ik wel heel veel geleerd. Ik vond het ook leuk dat er thematisch werd gewerkt met de mantra's (Ganesha, Hindoeïsme, Boeddhisme, Christelijk , Joods, etc)


---


Ik heb hoe dan ook veel bijgeleerd. Heel wat om verder mee aan de slag te gaan. Rijk geheel. Goed gebruik van de media. Ik heb erg genoten van het samenspel in de groep. Daar heb ik het gevoel gehad wat het zou kunnen zijn. Ondersteuning van de docent was top.


---


Leuk, ontspannend, leerrijk. Heel verassend dat je na één jaar toch een goed gevoel hebt met het hamonium en het zingen van mantra's


---


De lessen waren goed opgebouwd wat betreft moeilijkheidsgraad en… het was erg gezellig.


---


Interessant, open en leuke sfeer, harmonieus zingen. Het Internet begeleidingsprogramma (IBP) zat heel goed in elkaar.
Welkom!
Welkom!